Mr. I.E.P. Van den Broek-Kin

Na(ast) mijn studies Nederlands recht in Tilburg en Notarieel recht in Nijmegen heb ik steeds voor diverse notaris- en advocatenkantoren gewerkt.

Sinds 2011 ben ik als zelfstandig juriste verbonden aan Heijkant Advocaten. Ik schrijf bijvoorbeeld processtukken in zaken op diverse rechtsgebieden; de ene keer een dagvaarding in een civiele zaak, dan weer een bezwaarschrift in bestuursrechtzaak of een verzoekschrift voor familierecht.

De opleiding Mediation voor professionals die ik een aantal jaar geleden succesvol heb afgerond, komt daarbij handig van pas. Uiteraard streef ik er namelijk naar cliënten zo adequaat mogelijk te informeren en adviseren; ook als het niet direct tot een procedure komt.

De gesubsidieerde rechtsbijstand voor de cliënten loopt via de Raad voor Rechtsbijstand. Deze “toevoegingsadministratie” behoort ook tot mijn verantwoordelijkheden. Tijdens de halfjaarlijkse controles in het kader van de High Trust overeenkomst die Heijkant Advocaten met de Raad heeft, krijgt het kantoor geregeld complimenten over de dossiers!