Mr. P.S.R.N. Maas

In 1994 ben ik als 20-jarige begonnen als juridisch/administratief medewerkster bij Heijkant Advocaten in de algemene praktijk. Het bijzondere vak van advocaat sprak mij direct aan. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om naast mijn werk de rechtenstudie te volgen aan de Universiteit van Tilburg. Door de jaren heen heb ik kennis, ervaring en vaardigheden opgedaan op vrijwel alle rechtsgebieden, zowel in praktijk als in theorie. Inmiddels ben ik meer dan15 jaar advocaat.

De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op het personen- en familierecht. Naast de behartiging van belangen van particulieren en ondernemers in een echtscheiding kunt u bij mij terecht voor kwesties met betrekking tot (kinder- en partner)alimentatie, ouderlijk gezag, contact- en omgangregelingen en boedelscheidingen. Ook op het gebied van ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen kan ik u adequaat bijstaan.

Mijn instelling is deskundig, betrokken en oplossingsgericht. Is een procedure niet te vermijden, dan beschik ik over ruime proceservaring en zullen ook dan uw belangen door mij doortastend worden behartigd.

Als advocaat sta ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk
-Civiel recht

Personen- en Familierecht
-Echtscheiding, alimentatiezaken, omgangsregelingen
-Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.